Nu beschikbaar: De 6 vitamine-shots:

Situational management
Onmiddellijk toepasbaar. Helpt managers en teamleiders hun medewerkers blijvend te motiveren. Brengt hen naar een steeds hoger niveau van doelgerichtheid, inzet en vaardigheid. Verrassend origineel en vanaf de eerste dag resultaatgericht.

Royal ambassador
Back- en vooral frontoffice medewerkers kennen jaarlijks 600 tot 1500 (!) relevante contactmomenten met afnemers. Koopsignalen moeten worden gedetecteerd en geborgd. Klachten moeten professioneel worden afgehandeld. De relatie met de klant moet blijvend worden verstevigd. Deze training maakt van ondersteunende medewerkers onmisbare ambassadeurs.

Creativiteit in sales
Economisch herstel dwingt verkoopmedewerkers niet alleen tot het vinden van nieuwe afzetkanalen en doelklanten, maar ook tot het kiezen van nieuwe, veel doeltreffender verkoopmethoden. Deze verfrissende en motiverende training verscherpt hun vindingrijkheid en helpt hen uitdagender targets te realiseren.

Van techniek naar verkoop
Ervaren technici zijn goed in staat commerciële verantwoordelijkheid te dragen en aantrekkelijke opdrachten binnen te halen. Mits goed getraind. Kennis van (en betrokkenheid bij) de bedrijfsprocessen van de klant is hun kracht. Hun zwakte ligt vaak in het kopiëren van discutabel verkopersgedrag en in een tè technische argumentatie. Deze migratietraining helpt goede technici uitstekende verkopers te worden.

Professionele intake–interviews
Detachering van hoog opgeleide specialisten wordt altijd voorafgegaan door ’n uiterst belangrijk commercieel contactmoment: het kennismakings- of intake–interview. Deze training versterkt het zelfvertrouwen van de kandidaat en verhoogt de kans op succes. Een “must” voor ICT-bedrijven, outsourcingafdelingen en detacheerders.

Succesvol commercieel presenteren
Originele, verfrissende en sterk klantgerichte presentaties bekorten de verkoopcyclus en kunnen die dikwijls in Uw voordeel doen kantelen. Besluitvormers genieten van zo’n boeiende presentatie die doorslaggevend moet zijn en hen motiveert om tot de beste beslissing te komen. Deze training is onmisbaar voor accountmanagers en sales engineers.

Voor bedrijfs- en beroepsorganisaties zijn 3 trainingsprogramma´s leverbaar:

  1. Picking the best candidates.
  2. Situational coaching creates “royal ambassadors”.
  3. Maak je nieuwe baan tot ’n succes.